Akix Pesuohjelmat 20 kpl

Valitse tästä autollesi sopivin pesu:

1. Shinelux pesu 29 €

Pesun (sis. myös esipesun) ohella autoon tulee normaalia kuumavahausta huomattavasti parempi ja kestävämpi suojapinta, joka estää lian pinttymistä ja muutenkin vastaa käsin tehtyä pikavahausta. Sen ansiosta auto on huomattavasti helpompi pitää jatkossa puhtaana. Kun saavut Shinelux-pesuun, aja sisään pesuhalliin hitaasti – sisäänajon yhteydessä tehtävä esipesu levittää autosi ylle varsinaista pesuvaihetta parantavaa esipesuainetta.

2. Kiiltovahapesu 24 €

Vastaa perinteistä kuumavaha pesua. Sisältää korkeapaine esipesun, harjapesun sekä kiiltovahauksen.

3. Tehopesu 21 €

Sisältää korkeapaine esipesun, harjapesun ja myös alustan pesun. Tehopesuun kannattaa tulla kuraisempien kelien jälkeen, kun auton kyljet ovat kuran peittämät. Tehopesu poistaa auton pinnalta kaikkein pinttyneimmänkin lian ja kuran, jättäen jälkeensä siistin ja puhtaan lopputuloksen.

4. Peruspesu 19 €

Nopea harjapesu. Peruspesu on oiva vaihtoehto silloin kun haluat puhdistaa autosi normaalissa käytössä syntyneestä liasta, eli lähinnä katupölystä ynnä muusta vastaavasta kevyestä liasta.

 

5. Harjaton tehopesu 20 €

Tehokkaampi harjaton pesumme, myös alustan pesu ja pyörien pesu korkeapaineella. Harjaton tehopesu sisältää muuten samat vaiheet, mutta luonnollisesti ilman pesuharjan käyttöä. Jos siis olet huolissasi harjan vaikutuksesta klassikko- tai uutuusautoasi kohtaan, kannattaa suosiolla valita harjaton tehopesu. Tällöin pesun vaikutus perustuu vain kovaan vedenpaineeseen.

6. Harjaton peruspesu 19 €

Nopea harjaton pesu

7. Pakettiauton pesu 25 €

Max. korkeus 2.60m Max. leveys 2.50m Sisältää korkeapaine esipesun ja enemmän pesuaineita sekä alustan pesun.

8. Suksiboksi pesu 23 €

Pesuohjelma autoille joissa on suksiboksi katolla. Korkeapaine esipesu sekä harjapesu.

 

9. Pick-up pesu 23 €

Pesuohjelma avolava pakettiautoille.

10. Korkeapainehuuhtelu 20 €

Korkeapainehuuhtelu ja kuivaus. Pesuaineeton.

11. Harjaton pick up pesu 21 €

12. Kiiltovahapesu lisäliuottimella 26 €

Vastaa perinteistä kuumavaha pesua. Sisältää korkeapaine esipesun, harjapesun sekä kiiltovahauksen. Lisäliuotin puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Kun valitset lisäliuottimella tapahtuvan pesun, aja pesuhalliin hitaasti. Sisään tullessasi auton päälle levitetään esipesuainetta ja lisäliuotinta, joka parantaa pesutulosta entisestään.

 

13. Tehopesu lisäliuottimella 22 €

Sisältää korkeapaine esipesun harjapesun sekä alustan pesun. Tehopesuun kannattaa tulla kuraisempien kelien jälkeen, kun auton kyljet ovat kuran peittämät. Tehopesu poistaa auton pinnalta kaikkein pinttyneimmänkin lian ja kuran, jättäen jälkeensä siistin ja puhtaan lopputuloksen. Lisäliuotin puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Aja pesuhalliin hitaasti.

14. Peruspesu lisäliuottimella 20 €

Lisäliuotin puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Kun valitset lisäliuottimella tapahtuvan pesun, aja pesuhalliin hitaasti. Sisään tullessasi auton päälle levitetään esipesuainetta ja lisäliuotinta, joka parantaa pesutulosta entisestään.

15. Harjaton tehopesu lisäliuottimella 22 €

Tehokkaampi harjaton pesumme, myös alustan pesu ja pyörien pesu korkeapaineella. Lisäliuotin puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Kun valitset lisäliuottimella tapahtuvan pesun, aja pesuhalliin hitaasti. Sisään tullessasi auton päälle levitetään esipesuainetta ja lisäliuotinta, joka parantaa pesutulosta entisestään.

16. Harjaton peruspesu lisäliuottimella 21 €

Lisäliuotin puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Kun valitset lisäliuottimella tapahtuvan pesun, aja pesuhalliin hitaasti. Sisään tullessasi auton päälle levitetään esipesuainetta ja lisäliuotinta, joka parantaa pesutulosta entisestään.

 

17. Pakettiauton pesu lisäliuottimella 27 €

Max. korkeus 2.60m Max. leveys 2.50m Sisältää korkeapaine esipesun, enemmän pesuaineita sekä alustan pesun. Aja pesuhalliin hitaasti.

18. Suksiboksipesu lisäliuottimella 24 €

Pesuohjelma autoille joissa on suksiboksi katolla. Korkeapaine esipesu sekä harjapesu. Aja pesuhalliin hitaasti.

19. Pick-up pesu lisäliuottimella 25 €

Pesuohjelma avolava pakettiautoille. Aja pesuhalliin hitaasti. Sisäänajon yhteydessä tapahtuva esipesu levittää auton pinnalle pesutulosta parantavan esipesuaineen. Hidas sisäänajovauhti auttaa esipesuainetta leviämään tasaisemmin auton pinnoille.

20. Pakettiauton kiiltovahapesu 29 €

Kiiltovahapesu pakettiautoille. Aja pesuhalliin hitaasti.

Scroll to top