Lisätietoja pesuista

Kattavat pesupalvelut Lohjalla

Akix Autonpesu tarjoaa kattavat pesupalvelut Lohjalla. Yritystoimintamme kantavana ajatuksena on tarjota kaikille autoilijoille ympäristöystävällinen autonpesu 24/7-periaatteella, lisäksi asiakkaidemme käytössä on autoimuri poletilla (ostetaan aukioloaikana). Itsepalvelu (24h) taas mahdollistaa sen, että voit tulla autopesulle milloin se itsellesi parhaiten sopii – kattavat palvelut ovat siis aina käytössäsi Lohjan Mäntynummella sijaitsevassa pesuhallissamme. Remontoituun ja nykyaikaiseen pesuhalliimme on helppo ajaa autopesulle huuhtomaan pois normaalista arkikäytöstä tarttuneet pölyt tai kurakelien jäljiltä autosi reunoja peittävät kurajäljet. Tarjolla on sekä peruspesua että tehopesua, lisäksi valikoimaamme kuuluu myös harjaton pesu. Meillä auton peseminen, vahaaminen ja muiden palveluiden käyttäminen on erittäin helppoa – kannattaa vaikka etukäteen tutustua sivuiltamme löytyvään maksu- ja toimintaohjeistukseen
Akix Autonpesu Akix Mäntynummi Lohjalla

Täydellinen Shinelux-pesu Akixilta

Kaipaako menopelisi puhdistusta, eikä suojaava vahapinta ja uusi kiiltokaan olisi ehkä pahitteeksi? Tule hakemaan autollesi täydellinen Shinelux-pesu Akixilta Lohjan Mäntynummelta!

Shinelux-pesu on pesu kaikilla ominaisuuksilla – kyseessä on siis kirjaimellisesti täydellinen pesuohjelma, joka sisältää kaikki pesukoneen käyttämät ominaisuudet. Pesun (ohjelmaan sisältyy myös esipesu) ohella autoon tulee normaalia kuumavahausta huomattavasti parempi ja kestävämpi suojapinta, joka estää lian pinttymistä ja muutenkin vastaa käsin tehtyä pikavahausta. Sen ansiosta auto on huomattavasti helpompi pitää jatkossa puhtaana.

Kun saavut Shinelux-pesuun, aja sisään pesuhalliin hitaasti – sisäänajon yhteydessä tehtävä esipesu levittää autosi ylle varsinaista pesuvaihetta parantavaa esipesuainetta. Esipesuaine siis lasketaan heti halliin ajamisen yhteydessä, siksi hidas ajovauhti mahdollistaa tasaisemman leviämisen.

Shinelux-pesun hinta on 30 euroa.

Akix puhdas auto autonpesu Lohja

Tehopesut harjoilla tai ilman

Kurakelien jälkeen tehopesu on järkevin vaihtoehto – sen avulla pinttynytkin kura tai lika saa kyytiä varmasti ja tehokkaasti. Saat meiltä tehopesut harjoilla tai ilman, oman tarpeesi ja valintasi mukaan. Tehopesu sisältää korkeapaineella suoritettavan esipesun, harjapesun, lisäksi samalla pestään myös auton alusta. Harjaton tehopesu sisältää muuten samat vaiheet, mutta luonnollisesti ilman pesuharjan käyttöä. Jos siis olet huolissasi harjan vaikutuksesta klassikko- tai uutuusautoasi kohtaan, kannattaa suosiolla valita harjaton tehopesu. Tällöin pesun vaikutus perustuu vain kovaan vedenpaineeseen.

Kun kurakelit jättävät jälkensä autoosi ja likakerros ahdistaa, säästä itsesi ylimääräiseltä työtä ja aja suorinta tietä Lohjalle Akixin autopesulaan! Lupaamme, että ajaessasi ulos pesulasta autosi kiiltelee jälleen kauttaaltaan puhtaana.

Tehopesun hinta on 23 euroa, harjattomana 20 euroa.

Akix Autonpesu pesukone

Peruspesua Lohjalla myös harjattomana

Kun autosi vaatii pesemistä mihin vuorokauden aikaan tahansa, tiedät mistä saat puhdistavaa palvelua 24/7! Älä suotta ryhdy pesuhommiin itse – Lohjan Mäntynummelta löydät Akix Autonpesun nykyaikaisen ja ympäri vuorokautta palvelevan pesuhallin. Meillä onnistuu niin peruspesu kuin tehopesukin – ja peruspesua on saatavana myös harjattomaan versiona, jolloin sinun ei tarvitse pelätä uudenkarhean autosi maalipinnan kulumisen puolesta.

Peruspesu (tai harjaton peruspesu) on oiva vaihtoehto silloin kun haluat puhdistaa autosi normaalissa käytössä syntyneestä liasta, eli lähinnä katupölystä ynnä muusta vastaavasta kevyestä liasta. Tehopesuun kannattaa tulla kuraisempien kelien jälkeen, kun auton kyljet ovat kuran peittämät. Tehopesu poistaa auton pinnalta kaikkein pinttyneimmänkin lian ja kuran, jättäen jälkeensä siistin ja puhtaan lopputuloksen.

Peruspesun hinta on 20 euroa, harjattomana 19 euroa.

Pesut paketti- ja avolavoille

Henkilöautojen lisäksi saat meiltä pesut paketti- ja avolavoille, eli pesutilaan mahtuvat mainiosti myös hieman isommat autot (tai henkilöautot suksiboksilla varustettuna). Pesuun tulevalle pakettiautolle maksimimitat ovat: korkeus 2,60 metriä ja leveys 2,50 metriä. Pakettiautoille suunnattu pesuohjelma sisältää korkeapaineella tapahtuvan esipesun, enemmän pesuainetta pääpesun yhteydessä ja alustan pesun.

Avolavamallisille autoille on olemassa myös oma pesuohjelmansa, joka huomioi pick up -mallisen takaosion pesun yhteydessä. Myös suksiboksillisille autoille on olemassa oma pesuohjelmansa, joka sisältää sekä esi- että harjapesun.

Kun saavut pesuun paketti- tai avolava-autolla, aja pesuhalliin hitaasti. Sisäänajon yhteydessä tapahtuva esipesu levittää auton pinnalle pesutulosta parantavan esipesuaineen. Hidas sisäänajovauhti auttaa esipesuainetta leviämään tasaisemmin auton pinnoille.

Pakettiauton pesu 26 euroa, suksiboksillisen auton pesu 23 euroa, avolava-auton pesu 23 tai lisäliuottimella 25 euroa.

tyytyväinen asiakas Akix Autonpesu

Pääset OSTA AKIX AUTONPESU -nappuloiden kautta suoraan autonpesupaikat.fi verkkokauppaan. Voit maksaa maksuautomaatilla myös korttimaksulla, lähimaksulla ja viivakoodilipukkeilla tai Paydatalla omalla kännykälläsi. Helposti ja vaivattomasti

Akix Autonpesu puhdas auto
Akix Autonpesu pesuhalli
Akix Mäntynummessa Lohjalla
Akix Autonpesu pesu

Lisäpalveluita

Edellä mainittujen pesuvaihtoehtojen ohella tarjolla on myös monipuolinen liuta lisäpalveluita.

Kiiltovahapesu vastaa perinteistä kuumavahapesua, ja se sisältää korkeapaineella tehtävän esipesun, normaalin harjapesun ja kiiltovahauksen. Ilman pesuainetta ja harjaa tehtävä korkeapainehuuhtelu sisältää nimensä mukaisesti vain pelkän korkeapainehuuhtelun ja kuivauksen. Pelkkä erikseen tehtävä kuivaus on myös osa palveluvalikoimaa.

Kiiltovahapesu, tehopesu, peruspesu, harjaton tehopesu, harjaton peruspesu, pakettiauton pesu, suksiboksillisten henkilöautojen pesu ja korkeapainehuuhtelu on mahdollista saada myös lisäliuottimella. Se puree tavallista pesuainetta tehokkaammin pinttyneeseen likakerrokseen. Lisäliuottimen kanssa peruspalvelun hintaan tulee kahden euron lisä.

Kun valitset lisäliuottimella tapahtuvan pesun, aja pesuhalliin hitaasti. Sisään tullessasi auton päälle levitetään esipesuainetta ja lisäliuotinta, joka parantaa pesutulosta entisestää

autonpesu Lohja Akix
Auto Akix pesukoneessa
Scroll to top